Θα Αντικατασταθούν οι Τάπητες Από τις Παιδικές Χαρές Κατερίνης(;). «Θερμοκρασίες Σαχάρας» επικαλέστηκε ο Θωμάς Αναστασιάδης όταν ήταν στην αντιπολίτευση.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (02-02-2024).

 

Το καλοκαίρι έρχεται και οι θερμοκρασίες θα είναι –ως συνήθως- ανυπόφορες.

Κατά πολύ αυξανόμενη θα είναι η θερμοκρασία και στους τάπητες στις παιδικές χαρές της Κατερίνης, όπως τουλάχιστον υποστήριζε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος, και νυν αντιδήμαρχος στην νέα δημοτική διοίκηση, Θωμάς Αναστασιάδης χαρακτηρίζοντας τες ώς “Θεμοκρασίες Σαχάρας”.

Ο κύριος Αναστασιάδης με βίντεο που δημοσίευσε τον Ιούλιο του 2022 και μας το απέστειλε και ως δελτίο τύπου, αποδείκνυε ότι η θερμοκρασία στους νέους τάπητες στην παιδική χαρά της πλατείας Μακεδονίας, ανερχόταν στους 75οC και κατά συνέπεια “κτυπούσε καμπανάκι” στον κίνδυνο θερμοπληξίας στα ανήλικα παιδιά που παίζουν στους χώρους αυτούς.

Τώρα λοιπόν που υπάρχει νέος δήμαρχος, ο κύριος Ντούμος, και νέα δημοτική αρχή, καθώς και ο κύριος Αναστασιάδης έγινε αντιδήμαρχος, θα πρέπει στο επερχόμενο καλοκαίρι να δούμε αντικατάσταση των ταπήτων αυτών με… «αντιθερμικούς» (εάν υπάρχει αυτός ο όρος) τάπητες για την προστασία των παιδιών;

Υποχρεούται ο δήμος να το κάνει ειδάλλως να ζητήσει τον λόγο από τον αντιδήμαρχό του για το βίντεο που δημοσίευσε και αληθεύει καθώς είδαμε. Όπως δεν θα μπορούσε ο κύριος Αναστασιάδης να πεί ψέματα με fake βίντεο, έτσι ευελπιστούμε να φανεί και… ντόμπρος στην θητεία του για το συγκεκριμένο ζήτημα θέτοντας το ώς αίτημα.

Θα επανέλθω και πάλι κρατώντας το θέμα επίκαιρο. Πρόκειται εξάλλου για την προστασία των μικρών μας φίλων.

 

Γιώργος Οικονομίδης Freelance Journalist, Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος

 

 

 

 

 

 

 

 

www.Pieria.tv ©2024

 

 

 


Μοιραστείτε το Άρθρο