Θερμοκρασίες Σαχάρας Στις Νέες Παιδικές Χαρές Κατερίνης. Βράζει ο Τόπος Με Πάνω Από 75οC.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (18-07-2022).

 

Ένα βίντεο που μας απέστειλε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» Θωμάς Αναστασιάδης για τις θερμοκρασίες που επικρατούν στις νέες παιδικές χαρές που κατασκεύασε ο Δήμος Κατερίνης, μας αφήνει άφωνους! Η στρώση συσσωρεύει τέτοιες θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 75ο Κελσίου, και εκεί παίζουν παιδάκια!

Επειδή μιλάμε επί τω πλείστον για μικρά παιδιά που παίζουν αμέριμνα, τολμώ να χαρακτηρίσω ερασιτεχνική, αν όχι εγκληματική, την ανοησία του κατασκευαστή και κατ’ επέκτασιν τον Δήμο Κατερίνης που ενέκρινε ένα τέτοιο, καλό ομολογουμένως, αλλά αποδεδειγμένα απαράδεκτο και ημιτελές έργο.

Μεταφερόμενος στην νέα παιδική χαρά τού δημοτικού Πάρκου, πρότεινα σε ρεπορτάζ μου να τοποθετήσει ο Δήμος σκίαστρα επάνω στις κατασκευές για να μην παίζουν τά παιδιά κάτω από τον καυτό ήλιο. Επίσης πρότεινα και παγκάκια για να κάθονται οι συνοδοί παιδιών για να μην στέκονται όρθιοι όση ώρα βρίσκονται τα παιδιά τους εκεί. Ο Δήμος όμως αγρόν ηγόρασε. Έρχεται τώρα η έξυπνη κίνηση του κυρίου Αναστασιάδη να μετρήσει την θερμοκρασία στην εν λόγω παιδική χαρά στην πλατεία Μακεδονίας (Ευκαρπίδη), και να δικαιώσει την πρόταση μου για τά σκίαστρα που απαξίωσε να τοποθετήσει ο Δήμος.

Ερασιτέχνες με τα… ούλα τους!!!

 

www.Pieria.tv ©2022

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2022
Μοιραστείτε το Άρθρο