«ΟΙΚΟΣ… ΕΝΟΧΗΣ» ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ FΑCEΒΟΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv  (19-03-2020)

 

 

Δεν ξέρω πώς να χαρακτηρίσω πια αυτό το κοινωνικό δίκτυο, το Facebook δηλαδή, που εξελίχθηκε δυστυχώς σε «οίκο ενοχής» για να μην πώ… «ανοχής»!

«Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει» και κατά συνέπεια δύσκολα τα βγάζεις πέρα με το σίχαμα τούτο, εφόσον σπανίως βγάζεις άκρη και καταφέρνεις να το σύρεις στα δικαστήρια.

Σου κάνει ο οχετός αυτός με το επιτελείο του, πόλεμο νεύρων με την άδικη και παράλογη λογοκρισία που σου επιβάλλει όταν γουστάρει και όταν δεν σε… γουστάρει! Δεν εξηγείται διαφορετικά η συμπεριφορά του. Υπάρχει δε επιτελείο στην Ελλάδα με υπαλλήλους που λογοκρίνουν τις αναρτήσεις μας όπου πολλές φορές ούτε τις διαβάζουν, απλά για να «γράψουν ώρες» εργασίας και να πληρωθούν από τον εργοδότη τους το Facebook, λογοκρίνουν ότι κατεβάσει η κούτρα τους και δεν κάνουν ούτε καν τον κόπο να επανεξετάσουν τις ενστάσεις που τυχόν υποβάλλονται, σύμφωνα με ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ εφημερίδας.

Δημοσιογραφικές μου αναρτήσεις από ρεπορτάζ μου και δελτία τύπου τού Δήμου μας (Κατερίνη) και της αστυνομίας, που κοινοποιώ από την Ιστοσελίδα μου www.Pieria.tv στην σελίδα μου στο Facebook, οι οποίες σημειωτέων δεν παραβιάζουν κανέναν όρο τού διαδικτυακού αυτού σιχάματος, διαγράφονται ώς να παραβιάζουν τούς όρους τού FB κάτι που δεν ισχύει δηλαδή. Και το παράλογο είναι ότι μας στερούν το δικαίωμα τής ένστασης μας, «επιτρέποντας» μας μεν να αμφισβητήσουμε την απόφαση τους αλλά την αμφισβήτηση μας αυτή δεν θα την επανεξετάσουν για να επαναφέρουν το λογοκριμένο δημοσίευμα μας αλλά θα την εκλάβουν ώς συμβουλή για να γίνουν καλύτεροι στο μέλλον με τις αποφάσεις τους (τρομάρα τους). Δηλαδή «πιάσ’ τ’ αυγό και κούρευ’ το»!

Παραδείγματα και αποδείξεις της ηλιθιότητας των ανθρώπων τούτων, μπορείτε να δείτε εάν το αντέχετε στις αναρτήσεις μου ΕΔΩ: 1, 2, 3, 4, 5, 6,

Όσοι έχετε την υπομονή να διαβάσετε τα παρακάτω screenshots που πήρα από τις ειδοποιήσεις τους (και δεν είναι η πρώτη φορά, όπως βλέπετε στα αριθμημένα παραπάνω λίνκς), θα καταλάβετε ότι πουθενά δεν υπάρχει παραβίαση όρων αλλά μια καθαρά δημοσιογραφική πληροφόρηση τού κοινού με συνέπεια την προστασία από τον ιό τής Κορώνας (Κορωναϊό) και όχι μόνο. Αυτά το FB τα διέγραψε ώς ρητορική μίσους και παραβίαση των όρων τους, είτε από λάθος τού αλγόριθμου που χρησιμοποιούν είτε από κάποιους ηλίθιους μαμούχαλους υπαλλήλους «έλληνες» όπου από εγκεφαλική μαλακία και με τσαμπουκά κάνουν ότι γουστάρουν, εκεί όμως που τους παίρνει να τα κάνουν.

Το παράλογο και κατάπτυστο επίσης, είναι πως μια αναφορά που έκανα λίγη ώρα προτού τις απανωτές διαγραφές των αναρτήσεων μου, για κάποια ανάρτηση γυναίκας που βλασφημούσε τον Ιησού Χριστό με διακωμώδηση, μου την επέστρεψαν «ευγενικά» ώς να μην παραβιάζει τούς όρους τού κατάπτυστου τούτου μέσου και με συμβούλεψαν ή να πάψω να βλέπω αναρτήσεις τής κοπελιάς τούτης ή να την μπλοκάρω. Δηλαδή σαν να με εκδικούνται για την αναφορά μου αυτή και να με προειδοποιούν να το «κλείσω» και να μη κάνω τέτοιου είδους αναφορές που βλασφημούν τον Κύριο μας Ιησού Χριστό!!! Για να διαγράψουν όμως την βλάσφημη ανάρτηση της κοπελιάς τούτης ούτε λόγος! Διέγραψαν όμως δημοσιογραφικές μου αναρτήσεις.

Όταν γράψουμε κάτι για μουσουλμάνους και τον Μωάμεθ τους ή απλά αναφερθεί η λέξη λαθρομετανάστης, μας μπλοκάρουν αμέσως, ενώ για βλασφημία κατά τού Χριστού δεν ιδρώνει το αυτί τους. Αρέσκονται μάλλον σ’ αυτό, και τους βολεύει να βλασφημούν τον Κύριο μας και Θεό μας (όπως αναφώνησε και ο «άπιστος» Θωμάς [Ιωάννης: 20’ 28]).

Η κυρία αυτή ανάρτησε εικόνα τού Χριστού με μάσκα κατά τού Κορωναϊού, και με λεζάντα -ωσάν να είναι λόγια Χριστού- να λέει: «Σταματήστε να έρχεστε στις εκκλησίες γ@μ# το Χριστό σας»!

 

 

Και όμως, αυτή η ανάρτηση δεν αποτελεί βλασφημία για το κατάπτυστο και άθλιο Facebook.

Εάν γράψουμε κάτι παρόμοιο για τον Μωάμεθ τότε να δείτε τί έχει να γίνει. Θα πέσουν οι Φεϊσμπουκικοί «θεοί και δαίμονες» να μας φάνε.

Να γιατί επιμένω ότι το Facebook κατάντησε «οίκος ενοχής» (και γιατί όχι ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ, κοινώς μπορντέλο), διότι είναι ένοχο κατά πάντα. Πώς όμως να φτάσουμε στην δικαιοσύνη για να δικαιωθούμε; Υπάρχουν κολοσσοί από πίσω του που δύσκολα τους πολεμάς. Και το ξέρουν αυτό οι άθλιοι γι’ αυτό και κοκορεύονται!!!

Δείτε τα λογοκριμένα δημοσιεύματα μου και βγάλτε τά συμπεράσματά σας.

Το “κατεβατό” τής λογοκρισίας!

 

Βρε ηλίθιοι, που είδατε παραβίαση όρων στο δελτίο τύπου τού Δήμου Κατερίνης;

 

Βρε ηλίθιοι, που είδατε παραβίαση όρων στο δελτίο τύπου τής Αστυνομίας;

 

Βρε ηλίθιοι, που είδατε παραβίαση όρων σ’ αυτό το κοινωνικό ρεπορτάζ;

 

Βρε ηλίθιοι, που είδατε παραβίαση όρων στο δελτίο τύπου τού Δήμου Κατερίνης;

 

Βρε ηλίθιοι, που είδατε παραβίαση όρων στο δελτίο τύπου τού Δήμου Κατερίνης;

Επίσης, μια λογοκριμένη ανάρτηση μου ήταν και αυτή με το σύμβολο τού Facebook που είναι πιστή αντιγραφή από Μασονικό σύμβολο, που σημαίνει ότι και Μασόνοι διοικούν το κατάπτυστο τούτο κοινωνικό δίκτυο. (Δείτε το άρθρο ΕΔΩ)

Στην συνέχεια -εάν έχετε την δύναμη- φτύστε το Facebook και αποχωρήστε ομαδικά. Όλοι μας δηλαδή και κατά χιλιάδες. Μόνο τότε ίσως συνετιστεί αυτό το σίχαμα και μας υπολογίσει, και γιατί όχι, να μας φοβηθεί. Πώς όμως να υπάρξει ομαδική συνεννόηση; Το “ναρκωτικό” αυτό έχει ποτίσει το πετσί μας και δύσκολα θα κάνουμε “αποτοξίνωση”!!!

Υ.Γ.: Τον θυμό μου στο κείμενο αυτό, μου τον δημιούργησε το ίδιο το Facebook με την άδικη λογοκρισία του, και μου δημιούργησε ψυχολογική ταραχή, κάτι που δικαστικά θα γινόταν χαμός, αλλά πώς όμως να φτάσεις τόσο ψηλά και να τους σύρεις στα δικαστήρια με μια «δικαιοσύνη» υποχείριο των σκοτεινών δυνάμεων;

Έγκριτος φίλος ποινικολόγος, στην ερώτηση μου εάν μπορεί να γίνει κάτι δικαστικά να δικαιωθούμε, μού συνέστησε να κάνω καταγγελία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, λες και πρόκειται για έγκλημα!!! Άντε μετά να βρείς τον δρόμο για την δικαιοσύνη.

Άντε να χαθείτε εκτρωματικά σιχάματα του FB…!

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020-2021
Μοιραστείτε το Άρθρο