ΠΡΩΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΜΕ Κ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ… ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(29/12/2017)

 

Ο νεοδιορισθείς, από τον δήμαρχο Κατερίνης, πρόεδρος Καλλιθέας κ. Κωνσταντίνος Πολυχρόνης, συνεκάλεσε σήμερα 29/12/2017 το πρώτο του Κοινοτικό συμβούλιο με εντολή του δημάρχου Σάββα Χιονίδη.

Από τους τέσσερις συμβούλους ανταποκρίθηκε μόνο ένας, ο εκπρόσωπος τού ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Μπικηρόπουλος.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρόνης πολιτικά είναι εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Καλλιθέας.

Στην συνεδρίαση παρευρέθησαν δύο πρώην αντιδήμαρχοι και νυν Δημοτικοί σύμβουλοι τού συνδυασμού «Πολίτες σε δράση» με επί κεφαλής τον δήμαρχο Σάββα Χιονίδη, καθώς και η γραμματέας πρακτικογράφος Μαρία Νικολάου. Σημειώνουμε ότι, σύμφωνα με μαρτυρία οι εν λόγω σύμβουλοι τού Δήμου επί 7 χρόνια απαξιούσαν το κάλεσμα τής Κοινότητας για τά Κοινοτικά συμβούλιά αλλά τώρα με τον νέο πρόεδρο εμφανίστηκαν στην Κοινότητα, ενώ εκλέγονται από τους κατοίκους τής Καλλιθέας.

Ο νέος πρόεδρος εμφανίστηκε με το πρακτικό και το πρωτόκολλο ανά χείρας και αποχώρησε με αυτά, όπως βλέπουμε στα πλάνα μας, ενώ κανονικά θα έπρεπε να τα κρατάει η πρακτικογράφος. Υπενθυμίσω ότι, πρακτικό και πρωτόκολλο αποτελούν προϊόντα εγκλήματος, εφόσον εκλάπησαν κατά την διάρρηξη που έκαναν άνδρες τού Δήμου στην Κοινότητα Καλλιθέας και η Ασφάλεια Κατερίνης τούς οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα μετά από την μήνυση που υπέβαλλε ο νόμιμος πρόεδρος της Κοινότητας Καλλιθέας Ευάγγελος Κήπου.

Το πρώτο Κοινοτικό συμβούλιο του Κώστα Πολυχρόνη εστέφθη από… πλήρη αποτυχία εφόσον αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας, και έγινε στο γραφείο τού ΟΓΑ τής Κοινότητας και όχι στο γραφείο τού προέδρου, που παραβιάστηκε από τον διευθυντή τού Δήμου Κατερίνης κύριο Ξυγωνάκη, όπου και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από τον κύριο Κήπου.

Εντύπωση όμως έκανε στους κατοίκους τής Καλλιθέας, η διακριτική παρουσία δύο οχημάτων τής Ασφάλειας όπου και περιμετρικά τής Κοινότητας παρέμεναν στον χώρο επί 45 λεπτά έως την λήξη τής συνεδρίασης. Γιατί χρειάστηκε άνδρες τής Ασφάλειας ο δήμαρχος, αναρωτήθηκαν οι κάτοικοι, και χαριτολογώντας μού είπαν: «Πάλι καλά που ο δήμαρχος δεν έστειλε και κλούβα των ΜΑΤ» για ένα συμβούλιο δηλαδή με λιγότερα μέλη απ’ ότι ήταν οι άνδρες τής Ασφάλειας. Είναι και αυτό από τά παράλογα που συμβαίνουν στην πόλη μας.

Ο πρόεδρος Καλλιθέας Ευάγγελος Κήπου, δηλώνει ότι παραμένει ο νόμιμος πρόεδρος Καλλιθέας και όλες οι ενέργειες του δημάρχου με τον νεοδιορισθέντα πρόεδρο, είναι παράνομες και καταχρηστικές και αυτό θα αποδειχθεί στα δικαστήρια που σύντομα θα κληθούν να καθίσουν αρκετοί.

 

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

 

©www.Pieria.tv – 2017

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2017
Μοιραστείτε το Άρθρο