ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΒΑΦΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΡΟΣΟΨΗ ΤΟΥ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(20/10/2018)

 

Ευχάριστη έκπληξη μας προξένησε η παρουσία τού ανυψωτήρα μπροστά στο Δημαρχείο Κατερίνης, με τούς εργάτες μέσα στον κάδο να βάφουν την πρόσοψη τού κτηρίου και να αλλάζει εντελώς η όψη του.

Ήδη το μισό τού κτηρίου βάφτηκε σε αντίθεση με το «έτερον ήμισυ» που δείχνει την αντίθεση τού «Πρίν» και τού «Μετά».

Σε προγενέστερα ρεπορτάζ μου επεσήμανα την αδιαφορία (σε εισαγωγικά ή μη) τού Δήμου στο να παραμελεί τον καλλωπισμό τού κτηρίου δίδοντας έμφαση στο πράσινο με τά παρτέρια, δηλαδή την “Τοποθέτηση φυτοσυνθέσεων – ανθοσυνθέσεων σε ζαρντινιέρες, που όντως είναι όμορφα και πηγή οξυγόνου προσφέροντας δροσιά στο κτήριο, αλλά η πρόσοψη του όσο εξακολουθούσε να βρίσκεται στην προτέρα του κατάσταση δεν κολάκευε ούτε συμβάδιζε με τις όποιες εργασίες καλλωπισμού.

Αυτό αποτελεί πλέον παρελθόν με την εντολή που δόθηκε από τον δήμαρχο για έναρξη αποκατάστασης τής πρόσοψης τού Δημαρχείου, όπου ξύνονται οι παλαιοί σοφάδες και οι ξεφλουδισμένοι τοίχοι, και βάφονται εκ νέου.

Τώρα πλέον μπορεί ο δημότης να απολαμβάνει τον αύλειο χώρο πρασίνου και να ρεμβάζει ευχάριστα την όψη τού κτηρίου.

Σύντομα θα ολοκληρωθεί και το «έτερον ήμισυ» τού κτηρίου που απόμεινε…

ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΠΡΙΝ

(και η πλατεία Δημαρχείου πέρυσι τον χειμώνα)

Φωτογραφίες

Η ΝΕΑ ΟΨΗ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ

Ρώτησα υποθετική ερώτηση τον δήμαρχο Κατερίνης κο Σάββα Χιονίδη πώς θα αισθάνεται σε τυχόν σχόλια ότι κάνει εργασίες ενόψει προεκλογικής περιόδου. Αν και αποφύγει ο δήμαρχος να απαντάει σε υποθετικές ερωτήσεις, η απάντηση του ήταν πως «και αυτή η εργασία ήταν στο πρόγραμμα τού Δήμου όπου ήλθε ο καιρός τής υλοποίησης του, εξάλλου (μού είπε) δεν μπορούμε να μιλάμε για προεκλογική περίοδο από την στιγμή που αυτή αρχίζει από τον Φεβρουάριο και μετά, δηλαδή μετά από κάποιους μήνες».

Όπως και να έχει όμως, ο δημότης θα πρέπει να βγαίνει πάντα κερδισμένος.

©www.Pieria.tv – 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο