«Μικρός Και Λίγος» Αποδεικνύεται ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος; Ψεύδεται Στην Ομάδα «I Can’t Breath»;

Μοιραστείτε το Άρθρο

Ποιος θα το πίστευε; ή μήπως οι πολλοί το πιστεύουν;

 

του Γιώργου Οικονομίδη

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv (12-11-2021).

 

Ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, πρώην βουλευτής Πιερίας με την Νέα Δημοκρατία χάρη της αθλητικής του δραστηριότητας και όχι ως πολιτικός, μήπως αποδεικνύεται λίγος στα καθήκοντα του απέναντι στους δημότες, στην υγεία τους και στα δικαιώματά τους στο να αναπνέουν καθαρό οξυγόνο;

Παρά τις κινητοποιήσεις των δημοτών ενάντια στην μπόχα και δυσωδία που αναδύουν κάποιες επιχειρήσεις της πόλης μας με τις ασύδοτες ενέργειες τους να μολύνουν το περιβάλλον εξοικονομώντας χρήματα εφόσον δεν χρησιμοποιούν απαραίτητες υποδομές καταστροφής των λυμάτων τους, ζητήθηκε από τον δήμαρχο να συναντηθεί με δημότες την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 όπου οι δημότες με την ομάδα «I Can’t Breath» συγκρότησαν έξω από το δημαρχείο Κατερίνης ένα υποτυπώδες δημοτικό συμβούλιο εφόσον ο Κουκοδήμος τους κορόϊδεψε ψευδόμενος ότι θα εισηγηθεί δημοτικό συμβούλιο για το επίμαχο και φλέγον τούτο θέμα που αφορά την υγεία των δημοτών, κάτι που δεν έκανε ποτέ!!!

Φωτογραφίες αρχείου από το υποτυπώδες δημοτικό συμβούλιο της ομάδας «I Can’t Breath» στις 5 Νοεμβρίου 2021 έξω από το δημαρχείο Κατερίνης.

Αντί όμως ο δήμαρχος να βγει να συναντήσει τους δημότες, και γνωρίζοντας ότι θα ερχόταν σε δύσκολη θέση να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, έστειλε τον γενικό Γραμματέα του δήμου Κώστα Λιακόπουλο για να δικαιολογήσει την απουσία του δημάρχου λέγοντας ότι βρισκόταν σε τηλεδιάσκεψη και δεν μπορούσε να διακόψει. Διαβεβαίωσε δε ο κύριος Λιακόπουλος την ομάδα «I Can’t Breath» ότι ο δήμαρχος δεσμεύτηκε (και πάλι!!!) ότι την ερχόμενη Τετάρτη ή την Πέμπτη (10 ή 11 Νοεμβρίου) θα εισηγηθεί δημοτικό συμβούλιο ειδικά γι’ αυτό το θέμα. Σήμερα έχουμε Παρασκευή 12/11/2021 και ακόμα ο δήμαρχος δεν έκανε τίποτα ούτε ενημέρωσε τους δημότες αθετώντας και πάλι την υπόσχεσή του!

Για τον Κώστα Κουκοδήμο είναι μάλλον σοβαρότερο θέμα να εισηγηθεί στο δημοτικό συμβούλιο να δοθεί το όνομα του Σέρβου πολιτικού και επιχειρηματία Dragan Markovic Palma σε δρόμο της Παραλίας Κατερίνης από το να εισηγηθεί επίσπευση και ως κατεπείγον θέμα την μόλυνση του περιβάλλοντος και τον κίνδυνο της υγείας των πολιτών. Ο Dragan Markovic Palma βρίσκεται υπό εισαγγελική έρευνα για κατηγορίες εναντίον του για πορνεία ανήλικων κοριτσιών και ότι τις «πάσαρε» σε διάφορους κρατικούς και δημοτικούς αξιωματούχους ενώ εικάζεται ότι τους κατέγραφε για να τους έχει στο χέρι με κάθε εκβιασμό, σύμφωνα με Σερβικά μέσα ενημέρωσης. Σ’ αυτόν τον αμφιλεγόμενο Σέρβο πολιτικό δίνει περισσότερη αξία ο Κουκοδήμος απ’ ότι στην προστασία των δημοτών που τον ψήφησαν. Υπενθυμίζω ότι, στις πρόσφατες πλημμύρες στην Παραλία και Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης, ο Κουκοδήμος με την συνοδεία του, αντί να βρίσκονται στο πλευρό των πληγέντων δημοτών, βρισκόντουσαν στην Σερβία καλεσμένοι από τον Dragan Markovic Palma!!! Γι’ αυτό μάλλον ο “πόθος και καημός” του Κουκοδήμου να δώσει τό όνομα του Πάλμα (το Πάλμα είναι παρατσούκλι στον Σέρβο πολιτικό) σε δρόμο της Παραλίας.

Σε δελτίο τύπου που μου απέστειλε η ομάδα «I Can’t Breath», για την περιβόητη και υποτιθέμενη συνάντηση Κουκοδήμου που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, αναφέρουν τα εξής:

«Ποιά Τετάρτη είχε στο μυαλό του ο δήμαρχος Κατερίνης όταν δεσμεύτηκε δια του εκπροσώπου του, ότι θα μας ανακοινώσει την ημερομηνία της ειδικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, με μόνο θέμα της συζήτησης την ρύπανση του περιβάλλοντος, την μόλυνση και την δυσοσμία που ταλαιπωρεί τους κατοίκους του δήμου μας; Δεν είχαμε, ούτε έχουμε ψευδαισθήσεις. Απλά επιβεβαιωνόμαστε δυστυχώς. Ο δήμος Κατερίνης δεν προτίθεται να πάρει τις πρωτοβουλίες που μπορεί και οφείλει στα πλαίσια του θεσμικού του ρόλου, ώστε να κάνει τα δέοντα. Παραμένουμε όμως αρρωστημένα αισιόδοξοι και καλούμε και τώρα, στο παρά πέντε, όλους τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και τους δημοτικούς συμβούλους, αλλά και την διοίκηση του Δήμου να πράξουν το προφανές. Να απαιτήσουν και να διασφαλίσουν την δημόσια υγεία».

Θα μπορούσε να μας πεί ο δήμαρχος γιατί αποφεύγει να τοποθετηθεί κατά συγκεκριμένου επιχειρηματία που μολύνει το περιβάλλον και την ανθρώπινη υγεία και ποια η πιθανή σχέση του με τον επιχειρηματία; Εδώ σε θέλουμε Κώστα Κουκοδήμο…

 

©www.Pieria.tv – 2021

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2021
Μοιραστείτε το Άρθρο