ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΤΟΥ OPEN.tv ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΓΙΑ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ.Ο.Κ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(25-07-2019)

 

Έτρεχαν να κρυφτούν σήμερα οι υπάλληλοι τού Δήμου ώς αρμόδιοι των προστίμων που στέλνουν σε ανυποψίαστους πολίτες για κλήσεις τού Κ.Ο.Κ. που δόθηκαν πρίν από 10,20 και 25 χρόνια!!!

Το κανάλι OPEN.tv βλέποντας το ρεπορτάζ τής Pieria.tv για την ανοησία (να μήν πώ κάτι βαρύτερο) τού Δήμου Κατερίνης να αποστείλει κλήσεις προστίμων σε πολίτες για παραβάσεις στάθμευσης εικοσιπενταετίας, όπου σε κάποιες περιπτώσεις οι οδηγοί δεν είχαν ούτε αυτοκίνητο ούτε άδεια κυκλοφορίας εκείνες τις εποχές, επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομίδη για περαιτέρω πληροφορίες όπου και θα έκαναν ρεπορτάζ σήμερα 25 Ιουλίου 2019 στην Κατερίνη.

Πήραν συνέντευξη από την άμεσα ενδιαφερόμενη που δέχθηκε ένα εκ των προστίμων μη έχοντας αυτοκίνητο τότε, και στην συνέχεια το συνεργείο τού καναλιού πήγε στον Δήμο για διασταύρωση τού θέματος. Στην θέα τής κάμερας οι υπάλληλοι το έβαλαν κυριολεκτικά στα πόδια και εξαφανίστηκαν από τά γραφεία τους. Άρχισαν τά τηλεφωνήματα σε ανωτέρους ενώ έλεγαν στο «θύμα» «γιατί μας το έκανες αυτό και κάλεσες κάμερα», «τί σου φταίξαμε»;

Άλλος υπάλληλος, ο κατ’ εξοχήν μάλλον υπεύθυνος των προστίμων, κλαψουρίζοντας έλεγε στο «θύμα» την κυρία Σεϊταρίδου, ότι θα κανονίσει την υπόθεση της και αν δεν καταφέρει τίποτα θα πληρώσει το πρόστιμο ό ίδιος(!!!) αρκεί να μη δοθεί συνέχεια στην έρευνα.

Ε’ λοιπόν, κάτι συμβαίνει εκεί μέσα και θα το ανακαλύψουμε σύντομα.

Τέτοιος πανικός δεν δικαιολογείται σε έναν Δήμο. Άλλη παρέμβαση, δικηγόρου αυτή την φορά, είπε στο «θύμα», «με τον Δήμο και την εισαγγελία πήγες να τα βάλεις κι’ εσύ»;;;

Να γνωρίζετε κύριοι τού Δήμου Κατερίνης, ότι η Pieria.tv θα βρίσκεται συνεχώς μπροστά σας και ότι βρώμικο τυχόν υπάρξει δεν θα το βάλει κάτω από το χαλί, θα σας «ταράξει στην νομιμότητα» δίχως να φοβάται ούτε εισαγγελείς ούτε «άρχοντες» τού Δήμου.

Ανοίξατε τον Ασκό τού Αιόλου με το ανόητο θέμα των προστίμων σε δεκάδες δημότες που άλλοι δικαίως και άλλοι αδίκως καλούνται να πληρώσουν για παράβαση στάθμευσης πρό πολλών ετών. Αν είναι δυνατόν!

Τελευταίως πληροφορήθηκα, όπου και το δημοσίευσα, ότι έστειλαν κλήση προστίμου σε γυναίκα για στάθμευση, η οποία γυναίκα δεν έχει ούτε άδεια οδήγησης, ούτε ξέρει να οδηγεί αλλά και το χειρότερο, ούτε είχε ποτέ της αυτοκίνητο!!! Με την προειδοποίηση στο χαρτί της κλήσης ότι εάν δεν το πληρώσει θα της κατάσχουν τον τραπεζικό της λογαριασμό, τρομοκρατήθηκε η γυναίκα και για να μήν κατάσχουν τον λογαριασμό της και να συνεχίσει να παίρνει την σύνταξη της πήγε και… πλήρωσε το πρόστιμο!!! Τέτοιοι είστε εκεί στον Δήμο Κατερίνης.

Σας πανικόβαλε ο νέος δήμαρχος ότι θα ελέγξει τά ταμεία τού Δήμου που είναι άδεια δυστυχώς διότι έτσι διαχειρίστηκε τα ταμεία ο απερχόμενος δήμαρχος Σάββας Χιονίδης όπου οι Πιεριείς για να τον ανταμείψουν που έβαλε μέσα τον Δήμο με πολλά εκατομμύρια, τον έκαναν βουλευτή Πιερίας με την Νέα Δημοκρατία για να νοικοκυρέψει και τον Νομό!!! Έτσι θέλησαν οι Πιεριείς έτσι και έγινε. Εγώ θα τους βάλω μυαλό;;;

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε την συνέχεια του θέματος και θα την παρακολουθώ στενά έως ότου δικαιώσουμε όσους αδίκως δέχθηκαν τέτοιες κατάπτυστες κλήσεις προστίμων και να βρούμε τελικά ποιος ή ποιοι είναι αυτοί στον Δήμο που παίζουν τέτοιο παιχνίδι εις βάρος των δημοτών! Και αν υπάρχει δικαιοσύνη σ’ αυτόν τον τόπο τότε θα πρέπει ανεπηρέαστη να ερευνήσει την υπόθεση, άσχετα που ο εισαγγελέας Κατερίνης δήλωσε αναρμόδιος στην κυρία Σεϊταρίδου όταν τον επισκέφθηκε για το πρόβλημα της αυτό δίδοντας του όλα τά στοιχεία που αποδεικνύουν την πλάνη -αν όχι ΑΠΑΤΗ- τού Δήμου Κατερίνης.

Όσοι και όσες δεχθήκατε ΑΔΙΚΩΣ τέτοιες κλήσεις προστίμων μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Pieria.tv και θα δημοσιεύσω ανώνυμα έστω το πρόβλημα σας για να δικαιωθείτε επιτέλους.

Γράψτε στο katagelies@pieria.tv ή τηλεφωνήστε μου στο 69 700 800 63.

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ…

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο