ΠΡΟΣΤΙΜΟ 4.099 ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(27-07-2019)

 

ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Ώς νέος «Ηρώδης και σαδιστής» εμφανίζεται ο Δήμος Κατερίνης που δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα αρκεί να βάλει κάποια χρήματα στο ταμείο του για να δικαιολογηθεί στον νέο δήμαρχο για τα υπέρογκα ελλείμματα του που πιθανόν να αγγίξουν και τα 80 εκατομμύρια ευρώ επί δημαρχίας Σάββα Χιονίδη.

Ένα νέο πρόστιμο για παράνομες σταθμεύσεις, που αυτή την φορά ξεπερνάει τις 4.οοο ευρώ, έστειλε ο Δήμος σε ηλικιωμένο με αναπηρία 84% όπου και τα περισσότερα πρόστιμα είναι άκυρα εφόσον δεν αναγράφεται επακριβώς η τοποθεσία στάθμευσης όπως ο Νόμος ορίζει.

Πέραν τούτου όμως, και πάλι έχουμε καραμπινάτη περίπτωση ασυδοσίας εφόσον και τα τρία (3) αυτοκίνητα που φέρονται να παρανομούν και να ανήκουν στον συνταξιούχο, πωλήθηκαν πολύ πρίν… παρανομήσουν, και κατά συνέπεια τά πρόστιμα -εάν όντως ισχύουν οι παρανομίες (διότι με τά σημερινά δεδομένα ποτέ δεν ξέρεις…!)- θα έπρεπε να αποδοθούν στους νέους ιδιοκτήτες.

ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ(;) ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ.Ο.Κ.

Γιατί όμως συμβαίνει αυτή η σύγχυση σε πολλούς ιδιοκτήτες νύν και πρώην εφόσον δεν έχουν αυτοκίνητα στην κατοχή τους; Σύμφωνα με ανεπίσημη δήλωση από το Μηχανολογικό, υπάρχει πιθανότητα ο Δήμος Κατερίνης να μην ενημέρωσε τά αρχεία του για τις μεταβιβάσεις αυτοκινήτων και κατά συνέπεια να φέρονται ώς ιδιοκτήτες οι προηγούμενοι κάτοχοι των οχημάτων τούτων όπου και τά πρόστιμα επιδίδονται σε λάθος πρόσωπα.

Η αβλεψία τούτη, ή αν θέλετε η αδιαφορία κάποιων υπαλλήλων να κάνουν το χρέος τους ενημερώνοντας τα αρχεία τους, ως αντίκτυπο έχει την αναστάτωση και την ψυχολογική βία ανύποπτων πολιτών, όπου βλέποντας τέτοια χρέη, και με την απειλητική επισήμανση πως αν δεν πληρώσουν θα κατασχεθεί ο τραπεζικός τους λογαριασμός και θα χρεωθεί στην Εφορία, τρομοκρατούν δίχως λόγο τούς πολίτες εφόσον μεγάλος αριθμός δημοτών τής Κατερίνης λαμβάνει τέτοια πρόστιμα. Υπόλογος τελικά είναι ο Δήμος Κατερίνης και εδώ χρειάζεται όντως εισαγγελέας άσχετα που ο ίδιος δηλώνει αναρμόδιος σύμφωνα με δημότισσα που τον επισκέφθηκε εκθέτοντας του το πρόβλημα της.

Εν προκειμένω, ο συνταξιούχος Κατερινιώτης και με βαριά αναπηρία κύριος Κ.Π. πώλησε και τά τρία (3) οχήματα του χρόνια πριν ενώ αυτές τις ημέρες ο Δήμος Κατερίνης του «ανέβασε την πίεση» στα ύψη με το πρόστιμο των 4.100 ευρώ για κάτι που δεν ευθύνεται ο πολίτης. Τώρα τρέχει ο γιός του στο Μηχανολογικό ψάχνοντας αντίγραφα της μεταβίβασης των αυτοκινήτων τους με τις ανάλογες ημερομηνίες που αποδεικνύουν ότι ο Δήμος Κατερίνης κοιμάται τον ύπνο τού δικαίου και οι υπάλληλοί του περί άλλων τυρβάζουν αντί να κάνουν σωστά την δουλειά τους.

Δείτε σχετικά αποδεικτικά στοιχεία.

Όσοι και όσες δεχθήκατε ΑΔΙΚΩΣ τέτοιες κλήσεις προστίμων μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Pieria.tv και θα δημοσιεύσω ανώνυμα έστω το πρόβλημα σας για να δικαιωθείτε επιτέλους.

Γράψτε στο katagelies@pieria.tv ή τηλεφωνήστε μου στο 69 700 800 63.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΠΡΟ 20ετίας ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΈΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ;

«ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο…» ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ

ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ Κ.Ο.Κ. ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΧΩΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΔΙΧΩΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ.

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΤΟΥ OPEN.tv ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΓΙΑ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ.Ο.Κ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο