ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

του Γιώργου Οικονομίδη

www.Pieria.tv

(02/02/2018)

 

Ειδική ανοικτή πρόσκληση έκανα μέσα από άρθρο μου στον αυτοαποκαλούμενο δημοσιογράφο κ. Πέτρο Σταθακόπουλο για να ζητήσει δημόσια συγνώμη για την μομφή που απέδωσε σε όλους ανεξαιρέτως τους ομιλητές τού Πολιτιστικού Κέντρου ΕΚΑΒΗ Κατερίνης στα πλαίσια τής διαβούλευσης για το Σκοπιανό στις 27 Ιανουαρίου 2018.

Εκεί, μετά το πέρας της τοποθέτησης των διοργανωτών, δόθηκε ο λόγος σε όσους θέλησαν να κάνουν ερώτηση ή τοποθέτηση. Όσοι πήραμε τον λόγο, και εμού συμπεριλαμβανομένου, χαρακτηριστήκαμε από τον κύριο Σταθακόπουλο στην εκπομπή του ΠΑΡΑ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ μέσα από την συχνότητα του Ράδιο Ενημέρωση 92.2 Fm στις 29.01.2018, ώς «ΣΑΡΑ, ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ».

Μετά που πληροφορήθηκα για την εκπομπή, διότι δεν την ακούω καθότι σπανίως ακούω ραδιόφωνο, ερεύνησα την πληροφορία και διαπίστωσα ότι έτσι ακριβώς ήταν. Θιγόμενος προσωπικά, διότι έλαβα τον λόγο από μικροφώνου και δημόσια στο ακροατήριο, καθώς και ότι δημοσίευσα βιντεοσκοπημένη όλη την διαβούλευση και φαίνομαι και εγώ με την τοποθέτησή μου, την οποίαν και είδαν αναγνώστες και θεατές μου και όχι μόνο, ζήτησα την δημόσια συγνώμη του κυρίου Σταθακόπουλου για τον χαρακτηρισμό «ΣΑΡΑ, ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ».

Το δημοσίευμά μου έκανε εντύπωση σε πολλούς για την στάση αυτή του κ. Σταθακόπουλου. Περίμενα σήμερα Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου (διότι Δευτέρα και Παρασκευή έχει εκπομπή) να ακούσω την συγνώμη του κυρίου Σταθακόπουλου. Αντ’ αυτής όμως με ειρωνικά σχόλια για το άτομό μου, δίχως να έχει το θάρρος να με κατονομάσει, παραποίησε την φράση που ξεστόμισε στην πρώτη του εκπομπή και ενώ πρωτίστως είπε επακριβώς ότι: «βγήκαν λοιπόν η Σάρα, η Μάρα και το κακό συναπάντημα, και είπανε το μακρύ τους και το κοντό τους…» στην σημερινή εκπομπή του, θέλοντας να δικαιολογηθεί, εφόσον θορυβήθηκε με την επερχόμενη μήνυση που θα του υποβάλλω αφού δεν ζήτησε συγνώμη, είπε μεταξύ των άλλων ειρωνικών σχολίων του, τά εξής: «… βέβαια, όταν απομονώνεις μια φράση…. Ακούγεται διαφορετικά» θέλοντας δηλαδή να μας πεί ο Σταθακόπουλος ότι απομόνωσα την φράση του και την παρουσίασα όπως ήθελα. Το ηχητικό όμως είναι καταπέλτης για τον εν λόγω παρουσιαστή. Πολύ δε χειρότερο είναι όταν προσθέτεις φράση στα προηγούμενα σου, για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα και να προσπαθείς να αποφύγεις τις νομικές συνέπειες. Είπε λοιπόν ο κ. Σταθακόπουλος για τον λόγο που δόθηκε στους ομιλητές: «Τί είχαμε πεί; Είχαμε πεί ότι, ήρθανε οι άνθρωποι ανυποψίαστοι εδώ την περασμένη εβδομάδα να κάνουνε αυτή την διαβούλευση, δεν ξέρανε πρόσωπα και πράγματα, δώσανε τον λόγο σε όσους θέλανε να μιλήσουνε. Μεταξύ άλλων (αυτό το τόνισε ο κ. Σταθακόπουλος σε ένδειξη πανικού) κατατέθηκαν σοβαρές προτάσεις και σοβαρές τοποθετήσεις, μίλησε η ΣΑΡΑ η ΜΑΡΑ και το ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΣΜΑ».

Εφόσον δεν γνωρίζει ο κ. Σταθακόπουλος ότι τα ηχητικά υπάρχουν και εύκολα αποδεικνύεται τί είπε και πώς, τον πληροφορώ ότι, το «μεταξύ άλλων» είναι σημερινή του φράση που θέλει να μας πεί ότι, ναι μεν υπήρχαν οι σοβαροί ομιλητές αλλά μετά από αυτούς βγήκε η Σάρα και η Μάρα και το κακό συναπάντημα.

Όχι, φίλε, αυτά τα κόλπα και οι ελιγμοί δεν περνάνε πλέον. Οι αποδείξεις υπάρχουν (δείτε το παραπάνω βίντεο μου) και εφόσον η υπερηφάνεια δεν σε αφήνει να ταπεινωθείς, θα υποστείς τις νομικές συνέπειες.

 

©www.Pieria.tv 2018

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2018
Μοιραστείτε το Άρθρο