ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΒΔΕΛΥΡΟ: ΤΟ FACEBOOK ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

FACEBOOK: ΕΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

 

Ρεπορτάζ: Γιώργος Οικονομίδης

(Freelance Journalist – Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος)

www.Pieria.tv  (03-05-2020)

 

Ποιος θα το πίστευε, ή μήπως όλοι το πιστεύουμε ότι αυτό το κοινωνικό μέσο που ονομάζεται FACEBOOK θα παίζει τον ρόλο τού «κράχτη» συμβάλλοντας με τον τρόπο του στην εξάπλωση τού κατασκευασμένου Covid-19, του γνωστού μας Κορωναϊού και κάθε ασθένειας, κατευθυνόμενης ή όχι, στον άνθρωπο;

ΚΑΤΑΓΓΈΛΛΩ ανοικτά το βδελυρό Facebook για συνενοχή στην διάδοση τού θανατηφόρου ιού.

Ώς γνωστόν, ένα δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα στον ανθρώπινο οργανισμό, συμβάλλει στην καταπολέμηση των ασθενειών και των μικροβίων που επιτίθενται στον άνθρωπο. Το δυνατό ανοσοποιητικό μπορούμε να το καταφέρουμε με υγιεινή διατροφή, με συμπληρώματα διατροφής και περισσότερο με την γνωστή μας Βιταμίνη C.

Κυκλοφορεί ένα βίντεο στο διαδίκτυο τού γνωστού αμερικανού κωμικού Τζωρτζ Καρλιν (George Carlin) όπου μιλάει με τον δικό του «χαριτωμένο» τρόπο σε θέατρο με εκατοντάδες θεατές για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος που θα αντιστέκεται σε κάθε μικρόβιο, όπως εν προκειμένω τον ιό Covid-19.

Το βίντεο αυτό που το βρήκα στο διαδίκτυο, το ανέβασα και στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook. Σε λίγα λεπτά έλαβα ειδοποίηση για μερική φίμωση τού βίντεο διότι περιλαμβάνει μουσική με πνευματικά δικαιώματα, και το ηχητικό μέρος εκείνο με την μουσική θα διαγραφεί. Όπερ και εγένετο!!! Όχι όμως σωστά…

Καθώς έλαβα και ειδοποίηση στο e-Mail μου.

 

Μέχρι εδώ κανένα πρόβλημα, εάν δεν γνωρίζουμε ποιο είναι το… παρασκήνιο! Και το παρασκήνιο είναι το εξής: Το επίμαχο μέρος, ενός λεπτού και δεκαεννέα δευτερολέπτων, που φίμωσαν να μην ακούγεται ο ήχος, δεν περιλαμβάνει καμιά μουσική, όπως εξ’ άλλου και όλο το βίντεο εκτός κάποια δευτερόλεπτα στην εισαγωγή του, αλλά στο μέρος εκείνο που έκοψαν μιλάει ο παρουσιαστής για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την επίδραση που έχει κατά των ιών και μικροβίων, και ότι κανένα μικρόβιο δεν μπορεί να προσβάλλει έναν οργανισμό με ένα δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν θέλει το Facebook, ούτε τά παράγωγα εγκληματικά του όργανα και σωματεία, να το γνωρίζουν οι άνθρωποι που πανικοβλήθηκαν με την ψεύτικη πανδημία τού Covid-19. Αυτό λοιπόν το μέρος το διέγραψε το Facebook με τον ψευδή και ηλίθιο ισχυρισμό ότι περιλαμβάνει μουσική με πνευματικά δικαιώματα. Τί άλλο θα έλεγαν ώς δικαιολογία για να κόψουν την αλήθεια και να μην ακουστεί;

Για την απόφαση αυτή τού Facebook, έγραψα σχόλιο κάτω από το βίντεο ώς εξής:

Επαναλαμβάνω: με ψεύτικο ισχυρισμό περί μουσικής με πνευματικά δικαιώματα, έκοψε το Facebook επίμαχο σημείο του βίντεο που κάνει λόγο για ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος εάν θέλουμε να μην ασθενούμε από ιούς και μικρόβια. Κάποιοι όμως θέλουν να ασθενούμε…!

Δείτε το κομμένο ηχητικό από το 1:55 έως το 3:15 ώς δήθεν να περιέχει μουσική με copyright, και στον ίδιο χρόνο ακούστε στο παρακάτω βίντεο τί λέει ο George για το ανοσοποιητικό μας.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ (1:55 έως το 3:15) ΚΑΙ… ΣΙΧΑΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ.

Αυτά τα διδακτικά λόγια δέν ήθελε το Facebook να ακουστούν για να μήν ξυπνήσουν οι άνθρωποι και ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα κατά των ασθενειών, και περισσότερο κατά τού “σούπερ ιού” που μίλησε “προφητικά” ο George Carlin.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μας το κάνει αυτό, και άλλες φορές συνέβη να διαγράψει ολόκληρες αναρτήσεις δίχως να παραβιάζουν τούς όρους και την πολιτική τους, και μετά από ενστάσεις κάποιες φορές μας «γράφουν» δίχως να μας υπολογίζουν και άλλες φορές «λυπούνται» για το λάθος τους και επαναφέρουν τα δημοσιεύματα, όπως και σ’ εμένα συνέβη. (δείτε επίσης: 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6  , και τελειωμό δέν έχει).

Αυτό είναι τελικά το βδελυρό και εκτρωματικό Facebook που δυστυχώς δεν μπορείς νομικά να το πολεμήσεις εφόσον δεν έχουμε νομικούς και δικαστικούς με…, και βασίζονται επάνω σ’ αυτήν την σιγουριά τους και καταπατούν βάναυσα τά ανθρώπινα δικαιώματα και την ανάδειξη της αλήθειας.

Παρακαλώ κοινοποιείστε το παντού για να καταλάβουν ότι έχουμε και εμείς κάποια δύναμη, όχι σαν την δικιά τους αλλά έχουμε δύναμη. Έστω μικρή και αμελητέα, που μπορεί όμως κάποιες φορές να τους στείλει «αδιάβαστους», με ότι αυτό συνεπάγεται!

ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ FACEBOOK ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ;;;

 

 

©www.Pieria.tv – 2020

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2020-2021
Μοιραστείτε το Άρθρο