ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ BLOG K-NEWS ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Του Γιώργου Οικονομίδη 

www.Pieria.tv

(17 Μαΐου 2019)

 

Συνέβη και πάλι! Ετοίμασα μήνυση τον Ιανουάριο τού 2018 κατά τού Πέτρου Σταθακόπουλου όταν σε ραδιοφωνική του εκπομπή, και με περίσσια άνεση και αλαζονεία, αποκάλεσε «Σάρα, Μάρα και κακό συναπάντημα» όλους τούς ομιλητές στο Συνεδριακό Κέντρο «ΕΚΑΒΗ» Κατερίνης όταν μας δόθηκε (και εγώ ανάμεσα τους) ο λόγος στην εκδήλωση για την Μακεδονία και τα Συλλαλητήρια Θεσσαλονίκης και Αθηνών.

Η τότε μήνυση μου τελικά δεν κατατέθηκε κατά του κυρίου Σταθακόπουλου μετά από παρέμβαση και παράκληση κοινού μας φίλου για λόγους οικογενειακο-κοινωνικούς που δέν είναι τής παρούσης και που γνωρίζουμε και οι τρείς, δηλαδή ο ίδιος ο κύριος Σταθακόπουλος, ο φίλος και εγώ.

Αυτή την φορά όμως ο Πέτρος Σταθακόπουλος πέρασε την «κόκκινη γραμμή».

Σε δημοσίευμα του στο KapaNews.gr έκανε εμμέσως λόγο για την διαδικτυακή Pieria.tv και εμού προσωπικά λέγοντας ότι είμαι φίλα προσκείμενος στον υποψήφιο δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο όπου και έβαλα στο στόχαστρο τούς υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Φώτη Δρούγκα και Πιπίτσα Μακρίδου με τον συνδυασμό “Πολίτες σε Δράση” τού δημάρχου Σάββα Χιονίδη, με κάποια ρεπορτάζ που έκανα.

Ο τίτλος τού κειμένου τού κυρίου Σταθακόπουλου ήταν ο εξής:

«Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η επίθεση του Κώστα του Κουκοδήμου στον Σάββα τον Χιονίδη. Στο στόχαστρο των ΜΜΕ φίλα προσκείμενων στον Κώστα προστέθηκαν ο Φώτης Δρούγκας και η Πιπίτσα Μακρίδου».

Στο κείμενο του μεταξύ άλλων γράφει:

«Ένα πράγμα παραμένει σταθερό αυτές τις ημέρες: Η τεράστια επίθεση του Κώστα Κουκοδήμου προς τον Σάββα Χιονίδη, μέσω φίλα προσκείμενων στον Κώστα ΜΜΕ και δημοσιογράφων».

Συνεχίζοντας ο κύριος Σταθακόπουλος, και εμμέσως αναφερόμενος στο δικό μου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ για την δίκη τής αντιδημάρχου Κατερίνης Πιπίτσας Μακρίδου, γράφει:

«Αυτή την εβδομάδα, συγκεκριμένα την Τρίτη, είχαμε και την αναβολή της δίκης της Πιπίτσας, την οποία κάποια ΜΜΕ κάλυψαν ακόμη και με ανθρώπους στημένους με τις ώρες για να την πετύχουν σε μία φωτογραφία, πχ εδώ:»,

και δημοσιεύει snapshot από άλλο Blog που αναδημοσίευσε εν αγνοία μου το ρεπορτάζ μου, ενώ στην φωτογραφία υπάρχει το υδατογράφημα Pieria.tv δίχως να έχει το θάρρος ο κύριος Σταθακόπουλος να παραπέμψει στην πηγή τού ρεπορτάζ, δηλαδή από την δική μου Ιστοσελίδα παρά μόνον παραπέμπει στο Blog που με αναδημοσίευσε.

Δεν σταματά όμως εδώ ο εν λόγω κύριος!

Συνεχίζει τις ατάκες του με το εξής κατηγορηματικό:

«Από την άλλη, φαίνεται πως στο στόχαστρο μπαίνει και ο Φώτης ο Δρούγκας, με συνεχείς επιθέσεις και καταγγελίες. Όπως ΕΔΩ»

και η παραπομπή του αυτή την φορά ήταν κατ’ ευθείαν στο ρεπορτάζ μου με το όχημα της ΔΕΥΑ Κατερίνης που ο υπάλληλος το σταθμεύει μπροστά στο σπίτι του και το χρησιμοποιεί για ιδιωτική χρήση. Αυτό το αποκαλυπτικό και αποκλειστικό μου ρεπορτάζ ο Πέτρος Σταθακόπουλος το εκλαμβάνει ώς «στόχαστρο» κατά του προσωπικού του φίλου, του προέδρου τής ΔΕΥΑΚ Φώτη Δρούγκα.

Επανερχόμενος στο προηγούμενο, που αφορά την κυρία Πιπίτσα Μακρίδου, ο Σταθακόπουλος γράφει:

«… οποία κάποια ΜΜΕ κάλυψαν ακόμη και με ανθρώπους στημένους με τις ώρες για να την πετύχουν σε μία φωτογραφία»,

και δεδομένου ότι ουδείς άλλος δημοσιογράφος ασχολήθηκε με το θέμα, και ήμουν μόνον εγώ προσωπικά που δημοσίευσα την επικείμενη δίκη καθώς και βρέθηκα την ημέρα τής δίκης στην δικαστική αίθουσα ενώ περίμενα την έξοδο τής αντιδημάρχου από το δικαστικό μέγαρο να την φωτογραφήσω για τις ανάγκες τού ρεπορτάζ, θέλω να πώ στον ανίδεο αυτόν κύριο, ότι: ο καλός δημοσιογράφος, όχι με τις ώρες αλλά και με τις ημέρες μπορεί να στηθεί κάπου προκειμένου να βγάλει την είδηση, κάτι που είναι φυσικά άγνωστο στον Πέτρο Σταθακόπουλο ο οποίος θεωρεί το «στήσιμο» ώς κατηγορία! Πώς να γνωρίζει άλλωστε από δημοσιογραφία ο άλλοτε μαθητής μου, ο οποίος διδάχθηκε από εμένα την τέχνη τής βιντεοσκόπησης και ταυτότητα δημοσιογράφου έβγαλε χάρη τής δικής μου βοήθειας με την βεβαίωση που μου ζήτησε, τόσο αυτός όσο και άλλοι που τους έβαλε να με παρακαλέσουν να του δώσω την βεβαίωση αυτή ότι είναι αρθρογράφος στο δικό μέσο ενημέρωσης. Αυτά τα ξεχνά όμως ο κύριος Σταθακόπουλος αποδεικνύοντας ότι το ρητό: «Σηκώθηκαν τά πόδια να κτυπήσουν το κεφάλι» έχει την εφαρμογή του.

Το «διαζύγιο» μας με τον εν λόγω κύριο από το 2017, επήλθε μετά από δημόσια παρατήρηση μου για κάποιες (αρκετές) κλοπές άρθρων που επιδιδόταν δίχως να αναφέρει την πηγή τους με συνέπεια να θεωρούνται άρθρα δικά του, θέλοντας να δείξει στους αναγνώστες του ότι τους… «ενημερώνει», με… «ξένα κόλλυβα»! Δηλαδή με ξένες πλάτες, και ξένη ΚΛΕΜΜΕΝΗ εργασία, ο κύριος Σταθακόπουλος ήθελε να κτίσει καριέρα… δημοσιογράφου!!!

Μετά την δημόσια παρατήρηση μου στο άτομό του, ο κατ’ εξοχήν «αρθρο-κλέφτης» έγραψε έναν λίβελο εναντίον μου δίχως να έχει το θάρρος να με αναφέρει ονομαστικά, παρά μόνον με ύβρεις και λασπολογία το «έπαιζε» υπεράνω και «δάσκαλος» στον… ΔΑΣΚΑΛΟ του. Ας είναι…

Πέραν τούτου, για την προχθεσινή συκοφαντική του δυσφήμηση εναντίον μου, κατέθεσα σήμερα 17 Μαΐου 2019 Μηνυτήρια Αναφορά εναντίον του στον εισαγγελέα Κατερίνης, για να πάψει επιτέλους την αλαζονική του έπαρση και να συμμορφωθεί με την δημοσιογραφική δεοντολογία, εάν καθ’ υπόθεσιν γνωρίζει τί είναι αυτή.

Ακολουθεί το δημοσίευμα του κυρίου Πέτρου Σταθακόπουλου και η ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ μου εναντίον του με σκοπό του την εκδικητική προσπάθεια απαξίωσης τόσο εμού τού ιδίου όσο και της Ιστοσελίδας μου Pieria.tv

 

Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο