ΑΠΑΝΤΗΣΕ «ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΟΔΟΥ» Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΟΥ Κ.Ο.Κ. ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ

Μοιραστείτε το Άρθρο

 

 

Ρεπορτάζ Γιώργος Οικονομίδης

www.Pieria.tv

(30-07-2019)

 

Τόσα ρεπορτάζ μου όπου αναστάτωσαν τον Δήμο Κατερίνης δεν απαντήθηκαν, ενώ ένα μοναδικό ρεπορτάζ «κονσέρβα» (εφόσον το προσφέραμε έτοιμο στο «πιάτο») από την εφημερίδα ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ έτυχε απαντήσεως από τον Δήμο!!! (με τρία θαυμαστικά).

Η απάντηση τού Δήμου, στο συγκεκριμένο μέσο, σκοπό έχει να θολώσει τά νερά και να δικαιολογήσει τά αδικαιολόγητα για τις ευθύνες που του αναλογούν.

Εμμέσως πλην σαφώς, «κατηγορεί» την κυρία Σεϊταρίδου ότι «κακώς έτρεξε και ασχολήθηκε με την υπόθεση τού συζύγου της» όπου τα πρόστιμα είναι στο όνομα του και όχι στην ίδια, λέγοντας ότι: «το ειδοποιητήριο που στάλθηκε αφορά τον σύζυγο της κυρίας Σεϊταρίδη και όχι την ίδια η οποία δεν έχει οφειλές στον δήμο Κατερίνης».

Ποιος σας είπε ρε λεβέντες ότι η ίδια δεν δικαιούται να διαμαρτυρηθεί για τον σύζυγο της που είναι ασθενής και εγχειρισμένος δίχως να έχει την δυνατότητα να ασχοληθεί με το φορτίο πού του επιβάλλατε;

Πότε εξ’ άλλου η κυρία Σεϊταρίδου είπε ότι αφορούν την ίδια τα πρόστιμα; Πότε επίσης στα ρεπορτάζ τής Pieria.tv γράφω για την κυρία Σεϊταρίδου; Δεν προσέξατε ότι μιλώ για τον κύριο Σεϊταρίδη και όχι για την σύζυγο;

Ο Δήμος Κατερίνης ευθύνεται διότι αναστάτωσε αδίκως την οικογένεια δίχως μια ενημέρωση ότι πρόκειται για πρόστιμα άλλου αυτοκινήτου και όχι τού συγκεκριμένου που αναγράφεται στην κλήση. Πέραν τούτου, ευθύνεται ο Δήμος για την ταλαιπωρία και τήν ψυχική οδύνη τής οικογένειας εφόσον αναγκάστηκαν να υποστούν την βάσανο τής έρευνας, να τρέχουν να βρούνε στοιχεία κατάσχεσης αδείας κυκλοφορίας και πινακίδων τού αυτοκινήτου τους που τους κατηγορούν ότι παρανόμησαν με το εν λόγω όχημα ενώ χρόνια πρίν τις παρανομίες το όχημα αυτό δεν ήταν στην κατοχή τού κυρίου Σεϊταρίδη εφόσον επήλθε η κατάσχεση των πινακίδων και της άδειας κυκλοφορίας.

Πώς όμως έχουν το θράσος από τον Δήμο να επικαλούνται άλλον αριθμό κυκλοφορίας όπου επέβαλαν πρόστιμα ενώ αναγράφουν στο έγγραφο τους άλλον τυχαίο αριθμό;

Είναι αήθης και φθηνή η δικαιολογία αυτή που επικαλούνται στο «Ο.Β», ότι δήθεν «το πληροφοριακό σύστημα που διαθέτει η υπηρεσία, μπορούσε να δεχθεί μέχρι πρότινος μια μόνο πινακίδα κατόχου αυτοκινήτου», γι’ αυτό και έστειλαν ψευδώς σε λανθασμένο αριθμό κυκλοφορίας τά πρόστιμα δίχως και την ανάλογη διευκρίνηση για να γνωρίζει το «θύμα» (θύματα ψάχνει ο Δήμος) τί ακριβώς θα πληρώσει και γιατί.

Ξεχνούν από τον Δήμο ότι οι ίδιοι σε δημοτικό συμβούλιο τού 2016 αποφάσισαν την διαγραφή χρεών από πρόστιμα σε οχήματα στα οποία στην κλήση επάνω δεν αναγράφονται επακριβώς τά στοιχεία τού κατόχου και κατά συνέπεια και αυτά τά πρόστιμα θα πρέπει να διαγραφούν εφόσον ανήκουν σε άλλο όχημα και όχι σε αυτό που ψευδώς αναγράφουν στον κύριο Σεϊταρίδη, δηλαδή στο ΝΧ 2230.  

Τώρα νέα βάσανος περιμένει την οικογένεια Σεϊταρίδη, να αναγκάζονται να βρούνε στοιχεία απόσυρσης και του άλλου οχήματος τους να ιδούν εάν οι ημερομηνίες προστίμων συμπίπτουν, καθώς και αντίγραφο τραπεζικού λογαριασμού των ετών εκείνων όπου ο Δήμος κατάσχεσε ένα ποσό προστίμου από τον λογαριασμό τους, σύμφωνα με δήλωση τής κυρίας Σεϊταρίδου.

Στην απάντηση τού Δήμου στο «Ο.Β.» λένε επίσης, ότι: «στα αρχεία του δήμου Κατερίνης υπάρχουν οι κλήσεις που βεβαιώθηκαν με τις σωστές πινακίδες, του αυτοκινήτου δηλαδή που ήταν σε χρήση». Εφόσον υπάρχουν, όπως λέτε αυτές οι κλήσεις, γιατί δεν τις προσκομίζετε ώς αποδεικτικό στοιχείο στην κυρία Σεϊταρίδου και επίσης γιατί σε άλλη περίπτωση είπατε στην κόρη τής οποίας για την μητέρα της που απεβίωσε στείλατε πρόστιμα παραβάσεων πρό 20 ετών, ότι δεν έχετε αρχείο με τις κλήσεις και ότι η ίδια θα έπρεπε να τις κρατάει 20 χρόνια τώρα και αν θέλει αποδείξεις να πάει ή ίδια να τις βρεί; (δείτε ΕΔΩ). Πέραν τούτου της προτείνατε 6μηνο διακανονισμό για το πρόστιμο των 1,320 ευρώ ειδάλλως θα χρεωθεί το πρόστιμο στην Εφορία, ενώ στο έγγραφο γράφετε λάθος επίθετο και πατρώνυμο και όταν σας το υπέδειξε η οφειλέτρια βγάλατε νέο έγγραφο διορθωμένο(!) ενώ και πάλι -ουάουουου- γράψατε λάθος το πατρώνυμο. Αυτοί είστε κύριοι τού Δήμου Κατερίνης, φάσκετε και αντιφάσκετε. Ανίκανοι και αλαζονικοί!

Θα τα βρείτε μπροστά σας όμως, μην ανησυχείτε, διότι ο δημότης και τα δικαιώματά του είναι κύριο μέλημα τής Pieria.tv και του Γιώργου Οικονομίδη.

 

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 4.099 ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΠΡΟ 20ετίας ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΈΛΛΕΙΜΜΑ ΤΟΥ;

«ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο…» ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 25 ΧΡΟΝΙΑ

ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ Κ.Ο.Κ. ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΧΩΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΔΙΧΩΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ.

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΤΟΥ OPEN.tv ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΓΙΑ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ.Ο.Κ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ

 

Συνεχίζω κόντρα σε όσα δεν συμβαδίζουν με το συμφέρον τού λαού τής Πιερίας, αναδεικνύοντας την αλήθεια ενάντια στο καλλιεργημένο ψεύδος! Όποιο και να ‘ναι αυτό, απ’ όπου και να προέρχεται…!

«Δεν παραβιάζω κάποιους κανόνες, προσπαθώ όμως να είμαι δυνατός θέτοντας τούς δικούς μου κανόνες».

©www.Pieria.tv – 2019

Digiprove sealCopyright protected by Digiprove © 2019
Μοιραστείτε το Άρθρο